Hesabım
    Uluslararası Canlandırma Günleri'nde Son Gün!

    Uluslararası Canlandırma Günleri sona eriyor.

    2011 yılında kurulan Canlandıranlar Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleşen Uluslararası Canlandırma Günleri 26 Ekim Çarşamba günü İstanbul Fransız Kültür Merkezi’nde başlamıştı. Tüm dünya ile aynı tarihlerde kutlanan bu özel program ile sinemaseverler birbirinden güzel filmlerle buluşma imkanı yakaladı.

    Son gününe gelen etkinliğin bugünkü programında yine birbirinden başarılı yapımlar yer alıyor.

    9.00 - 11.00 arasında "Robert Desnos şiirleri etrafında 13 film" Fransızca olarak sinemaseverlerle buluşacak. 12:30-14:00 arasında ise yaratıcısı Bülent Üstün'ün unutulmaz karakterlerinden Kötü Kedi Şerafettin'in beyazperde uyarlaması seyircilerin karşısına çıkacak. 16:00-18:00 arasında Türkçe altyazılı olarak Ay Adamı'nı seyircilerle buluşturacak olan etkinliğin bir sürprizi daha var. Saa 19.00'da Fransız Kültür'de Hayalet Çocuk (Phantom Boy) ilk kez Türkçe dublajlı olarak gösterilecek. VR film La Péri ise 10:00-20:00 arasında seyircilere buluşmaya devam edecek. 

    Fransız Kültür Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen üç günlük programda Türkiye’de ilk kez gösterim yapan uzun metraj canlandırma filmleri, uluslararası seçkiler ve yeni teknolojilerle gelişen canlandırma sineması deneyimleri seyircilerle buluşmuş oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top