Hesabım
    Box Office Listesinde Zirve Hala Aşkın!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 28-30 Ekim'de box office listesinde zirve değişikliği olmadı. Aşkın büyüsü hala listenin zirvesini tutarken, yaklaşık bir milyon seyirciyle tüm zamanların Ekim rekoru da kırıldı.

    Bu haftanın galibi de Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya başrollü aşk filmi İkimizin Yerine oldu. Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken romantik yapım 2. haftasında da başarılı gidişatını sürdürerek 273.089 seyirci ile kapanış yaptı. Listenin 2. filmi ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan Ekşi Elmalar oldu. Yılmaz Erdoğan imzalı komedi-dram yapımı ilk haftasında 236.494 seyirci çekti. Listenin 3. filmi ise Hz. Muhammed: Allahın Elçisi oldu. Dini yapım listenin 3. sırasını 183.524 seyirci ile aldı.

    Listenin ilk üçünü takip eden yapım ise Tom Hanks başrollü Cehennem oldu. Dan Brown'ın romanlarından beyazperdeye uyarlanan gizem üçlemesinin 3. devam halkası 3. haftasında 84.565 seyirciye ulaştı. Listenin tam ortasında ise vizyonun hızlı giriş yapan yapımlarından Jack Reacher: Asla Geri Dönme yer aldı. Vizyondaki 2. haftasını kutlayan Tom Cruise aksiyon yapımı 48.945 seyirci tarafından izlendi. Listenin 6. sırasında Sermiyan Midyat'ın hem başrolünü hem de yönetmenliğini üstlendiği yerli komedi Bir Baba Hindu yer aldı. Türk sineması ile Bollywood'u bir araya getiren komedi filmi 5. hafta kapanışını 41.244 seyirci ile yaptı. Listenin 7. filmi ise büyük beklenti yaratan Kubo ve Sihirli Telleri oldu. Fantastik animasyon açılışını 23.565 seyirci ile kutladı.

    Listenin son üçünü açan film ise Hesaplaşma oldu. Bir muhasebe uzmanını tetikçiye çeviren Ben Affleck başrollü yapım ilk haftasında 23.475 seyirciye ulaştı. Listenin 9. filmi ise vizyondaki 2. haftasını kutlayan En Süper Kahramanlar oldu. Animasyon yapım 20.463 seyirciye ulaştı. Listenin son sırasında ise 6. haftasını kutlayan Leylekler yer aldı. Animasyon yapım haftasonunda 13.608 seyirci ile bu hafta itibariyle 1 sıra gerilemiş oldu. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top