Hesabım
    Benim Adım Feridun'da Halil Sezai "Yeniden Doğar Mıyım" Dedi!

    Halil Sezai Çağan Irmak'ın yeni filmi için seslendirdiği "Yeniden Doğar Mıyım" yayında!

    Halil SezaiÇağan Irmak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Benim Adım Feridun için "Yeniden Doğar Mıyım"ı seslendirdi. Söz ve müziğin Çiğdem Erken ait olduğu, düzenlemesinin de İskender Paydaş'ın yaptığı video sosyal medyada beğeni topladı.

    Son olarak Demet Akbağ'lı Nadide Hayat ile seyircileriyle buluşan Çağan Irmak'ın yeni filmi  Benim Adım Feridun'da iki sevgiliyi canlandıran Halil Sezai Paracıkoğlu ve Özge Borak filmin başrollerinde yer alıyor.

    Filmin konusu kısaca; kendini uzun süreli, kazanılmış bir ilişkinin rahatlığına bırakmış olan Ersan sevgilisi Ayla tarafından terkedilir. Ayrılık acısının yaşayan Ersan, kendi mutluluğunu düğünde bulacaktır. Hoşuna giden bu oyunu kısa tutup ilk fırsatta kaçarım sanırken karşısında damadın kuzeni Hayal’i görmesiyle yeni kimliği ile yaşayacağı çılgın bir gecenin tam ortasında bulur kendini. Geceyle birlikte ilginç olaylar art arda onu beklemektedir.

    TAFF’ın yapımcılığında çekilen filmin kadrosunda ayrıca  Büşra PekinTarık PabuççuoğluSuzan AksoyGüngör BayrakKadriye Kenter ve Defne Yalnız da yer alıyor.

    Benim Adım Feridun 11 Kasım 2016'da vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top