Hesabım
    Trainspotting 2'den İlk Fragman!

    Trainspotting macerası kaldığı yerden devam ediyor.

    Irvine Welsh’in "Trainspotting" romanından beyazperdeye uyarlanan ve kısa sürede kült yapımlar arasında giren aynı isimli Trainspotting filminin hayranlarına müjde!

    Trainspotting romanının devamı niteliğinde olan "Porno" romanını temel alacak olan devam halkası T2 Trainspotting'ten ilk fragman geldi. Gelen kısa teaser ile birlikte beklentiyi bir hayli yükseltmiş olan devam halkasından gelen ilk fragmanda da sevdiğimiz karakterlere kavuşuyoruz. Senarist John Hodge ve 1996 yılındaki ilk filmin orijinal kadrosu Ewan McGregorJonny Lee Miller, Ewen Bremner ve Robert Carlyle'ı tekrar bir araya getirecek olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Danny Boyle oturacak.

    İlk başta bir fırsat olarak görünen şey 20 yılın sonunda bir hayal kırıklığı ve ihanet olarak sonlanmıştır. Mark Renton 20 yılın ardından ev olarak niteleyebileceği tek yere geri döner. Eski arkadaşları Spud, Sick Boy ve Begbie de kendisini beklemektedir...

    22 ödül birden kazanıp Oscar’a da aday gösterilen Trainspotting hala en beğenilen filmler arasındaki yerini koruyor. Devam halkası ise ülkemizde 3 Mart 2017 tarihinde vizyona giricek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top