Hesabım
    Gary Oldman'ın Yeni Dönüşümü: Churchill

    Darkest Hour'dan ilk görüntü geldi!

    Usta yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği biyografik filmden ilk görüntü geldi! Gary Oldman'ın başrolünde yer aldığı Darkest Hour filminden gelen görüntüde ünlü oyuncunun Winston Churchill'e dönüşümünü görüyoruz. Gary Oldman'a George Smiley rolü ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı getiren Köstebek filminden sonra, Oldman'a ödüle ulaşmak için tekrar büyük bir fırsat doğduğunu söylemek mümkün.

    Darkest Hour, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatacak. Churchill, hayatının belki de en büyük sınavından geçtiği dönemi işleyen filmde, ya nazi Almanya'sı ile barışçıl bir antlaşma yolu bulunacak ya da milletin bağımsızlığı ve idealleri için nazilerin karşısında sımsıkı durulacaktır.

    Başrollerinde Gary OldmanLily James ve Ben Mendelsohn'un yer aldığı filmin senaryosu Her Şeyin Teorisi filminin de senaryosunu yazan Anthony McCarten tarafından kaleme alındı. Britanyalı politikacı Winston Churchill'ın gerçek fotoğrafına aşağıda bakabilirsiniz. 

    Film ülkemizde 29 Aralık 2017'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top