Hesabım
    Rami Malek, Freddie Mercury'yi Canlandıracak!

    Mr. Robot'un Elliot'ı, efsanevi İngiliz rock grubu Queen'in solisti Mercury'yi canlandıracak.

    Ünlü yapımcı ve klasik film Olağan Şüpheliler'in yönetmeni Bryan Singer, yeni filminde efsanevi İngiliz rock grubu Queen'i anlatacak. Filmin en çok merak edileni efsane müzisyen Freddie Mercury'yi kimin canlandıracağıydı. 

    20th Century Fox film şirketi projenin kesinlik kazandığını, yönetmenlik koltuğuna Bryan Singer'in oturacağını açıklamıştı. Bryan Singer ise geçtiğimiz gün kendi instagram hesabından yaptığı paylaşım ile de Mercury'yi yetenekli oyuncu Rami Malek'in canlandıracağını açıkladı. Daha önce müzisyeni Sacha Baron Cohen veya Ben Whishaw'un canlandıracağı konuşulmuşsa da, Mr Robot dizisi ile dünya çapında ün ve başarı kazanan oyuncu 35 yaşındaki Rami Malek'de karar kılındı. Malek bu yıl,  "En İyi Drama Başrolü" ile Emmy ödülü kazanmıştı ve yine aynı dalda Golden Globes'a aday gösterilmişti.

    Yönetmenliğini X-Men filmleri ile bilinen Bryan Singer'ın yapacağı flmin senaryosunu ise daha önceden Stephen Hawking'in hayatını anlatan Her Şeyin Teorisi filminin senaryosunu kaleme alan Anthony McCarten yazdı. Senaryo, efsanevi Queen grubunun yaşayan üyeleri Brian May ve Roger Taylor'dan onay aldı.

    Merakla beklenen "biyografik yapım, "Bohemian Rhapsody" ismini taşıyacak. Vizyon tarihi ile ilgili ise henüz bir bilgi yok.

    #bohemianrhapsody #queen #freddiemercury #brianmay #rogertaylor #johndeacon #grahamking #fox #newregency Looking forward to @ramimalek @whoismrrobot playing #Freddie photo @therealmickrock

    Bryan Singer (@bryanjaysinger) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top