Hesabım
    Dünya'nın En Büyük Film Pazarında Artık Türk Filmleri de Var!

    Amerikan Film Market'te bu yıl Türkiye de yer alacak.

    Türk sinemasını özellikle yurt dışında diğer ülkelere pazarlamak ve dünyaya tanıtmak için adım atan senarist, yapımcı ve yazar Nur Türkşen ile oyuncu, yapımcı Hakan Türkşen, yurt dışında tüm dünyadaki sinema pazarlarına açılmak için çalışmalara başladı.

    Geçtiğimiz yıllarda Amerikan Film Marketi’ne katılan ekip, neredeyse tüm Dünya ülkelerinin stantları varken Türkiye standı bu sene neden Amerika da olmasın, diyerek Amerika-Los Angeles'ta 80 ülkenin katıldığı AFM’ye (Amerikan Film Market) katılacak.

    Bu yıl 2-9 Kasım tarihleri arası Los Angeles-Santa Monica şehrinde yapılacak olan film markette Türk filmlerin tüm dünya ülkelerine tanıtmak ve pazarlamak için orada olacaklar. Meleklerin Mucizesi, Beni de Götür, Kalandar Soğuğu, Mc Dandik, Sürgün İnek, İkimize Bir Dünya, Süpürrr, Figüran, Öğrenci İşleri, Pamuk Prens, Mandıra Filozofu 1ve 2, Merdiven Baba, Mezarcı, Dondurmam Gaymak, Guruldayan Kalpler, Yağmurlarda Yıkansam, Babamın Kanatları, Rüzgârın Hatıraları, Beyaz Balina, Eşref Paşalılar, Nene Hatun, Belçika Türk yapımı Gizli Yüzler, Son Bir Dans, Vesvese gibi filmler markette yer alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top