Hesabım
    Charlie'nin Çikolata Fabrikası Yeniden Çekimi Wonka'nın Köklerine İnecek!

    Charlie'nin Çikolata Fabrikası yeniden beyazperdeye uyarlanıyor.

    İlk olarak 1971’de olarak "Willy Wonka ve Çikolata Fabrikası"  adıyla müzikal bir film olarak beyazperdeye uyarlanan Charlie and The Chocolate Factory bir kez daha beyazperdeye uyarlanıyor. Ancak bu kez Wonka'yı havalı fabrika sahibi olarak görmeyeceğiz.

    Warner Bros.'un haklarını satın aldığı "Willy Wonka" filmi egzantirik çikolatacının köklerini araştıracak. Wonka'nın fabrikasını kurana dek geçen zamana odaklanacak olan filmde Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı ve Saturday Night Live’ın genç yazarı Simon Rich yeni uyarlamada senaryoyu üstlenecek. 

    Fantastic Beasts and Where to Find Them filmlerinin yapımcısı David Heyman filmin yapımcılığını üstleniyor. /Film'de konuşan Heyman, "Bu bir yeniden çekim olmayacak. Bu konuda 2 film yaptılar. Bu daha çok bir geriye dönüş olacak. Romanın yazarı Dahl artık olmadığı için bu oldukça zorlu bir iş. Acak elimizde Dahl'ın yarattığı karakter var. Ve bence bu karakter geçmişi hakkında çok ipucu veriyor. Onun çocukluğunun nasıl olabileceği, nereden geldiği, orta yaşlarının nasıl olduğu konusunda birçok ipucu var. Bunu keşfetmek istiyoruz" diye konuştu.

    Ünlü roman son olarak 2005 yılında beyazperdeye uyarlanmıştı. Wonka’yı ünlü Hollywood yıldızı Johnny Depp'in oynadığı, Tim Burton imzalı “Charlie'nin Çikolata Fabrikası” kısa sürede beyazperdenin sevilen yapımları arasına girmeyi başarmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top