Hesabım
    Antakya Film Festivali Onur Ödülleri Sahipleri Belli Oldu!

    Antakya Uluslararası Film Festivali’nde verilecek olan onur ve emek ödülleri sahipleri açıklandı.

    Bu yıl 23- 29 Kasım tarihleri arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Hatay Büyükşehir  Belediyesi'nin öncülüğünde, olan Mehmet Oflazoğlu ve Eylül Gözde Toprak direktörlüğünde gerçekleşecek 4. Antakya Uluslararası Film Festivali’nde verilecek olan onur ve emek ödüllerinin sahipleri belirlendi.

    Bu yıl da Onur Ödülü, sinema ve yazın dünyasına büyük katkıları olan önemli isimlere verilecek. Onur Ödülü’ne oyuncu Şerif Sezer, Arzu Okay, Salih Güney ve yapımcı Arif Keskiner layık görüldü. Sinema ve edebiyatın usta isimleri festivalin açılış gecesi olan 23 Kasım’da ödüllerini alacak. Aynı gecede “Emek Ödülü” duayen sinema yazarı Agah Özgüç’e takdim edilirken “Orontes Ödülü” de bugüne kadar 23 öyküsü sinemaya uyarlanan Mersinli yazar Osman Şahin’e sunulacak.

    Festivalde bu yıl kaybettiğimiz usta sanatçı Tarık Akan anısına, rol aldığı son film Deli Deli Olma gösterilecek. Filmde Tarık Akan ile birlikte rol alan Şerif Sezer’in Onur Ödülü almasıyla da gece taçlandırılmış olacak.

    Bu sene 23 - 29 Kasım 2016 tarihleri arasında Ansam Kültür Derneği ve Fotofilm Sanat Merkezi tarafından gerçekleştirilecek 4. Antakya Uluslararası Film Festivali, dünyanın gündemindeki en önemli konulardan biri olan “Göç” olgusunu ele alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top