Hesabım
    ABD Box Office'te Doktor Strange Egemenliği!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office'te bu hafta zirve değişikliği olmadı. Geçtiğimiz haftanın zirve lideri Doktor Strange bu hafta da yerini korumayı başarırken, yılın bilim kurgu bombalarından Arrival 3. sırada açılış yaptı. 

    Listenin zirvesinde bu hafta da Benedict Cumberbatch başrollü Doktor Strange yer aldı. Scott Derrickson'ın eleştirmenlerden yüksek notlar alan fantastik 2. haftasında da zirveye oturarak 43 milyon dolar gişe yaptı. Film 2. haftadan 165 milyon dolarlık bütçesini çıkartmaya çok yaklaştı. Listenin 2. sırasında ise 90'ların favori oyuncaklarını beyazperdeye taşıyan Troller yer aldı. Sevimli troll Poppy'nin fantastik macerası 2. hafta kapanışını 35 milyon dolar ile yaptı. Listenin 3. sırasında ise yılın en beklenen filmlerinden biri olan bilim kurgu türündeki Arrival yer aldı. Açılışını 24 milyon dolar ile yapan film bütçesinin yarısından fazlasını çıkarmış oldu.

    Listenin ilk 3'ü sonlanırken, 4. sıradan onları takip eden film ise komedi türü Almost Christmas oldu. Eğlenceli yılbaşı komedisi açılışını 15,5 milyon dolar ile yaptı. Listenin yarısında ise seyircilerini bir savaş alanının dehşet verici atmosferine götüren Savaş Vadisi - Hacksaw Ridge yer aldı. Mel Gibson'ın yönetmen koltuğuna oturduğu film 2. hafta kapanışını 10,7 milyon dolar ile yaptı. Listenin 6. sırasındaki yapım ise gerilim türü HesaplaşmaBen Affleck ve Anna Kendrick'i bir araya getiren aksiyon yapımı 5. haftasında %22.2'lik bir düşüşle 4,5 milyon dolar elde edebildi. Listenin 7. filmi ise gerilim türündeki Shut In oldu. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan film düşük bir açılış yaparak 3,7 milyon dolar kazandı.

    Listenin son 3'ünü açan film ise komedi türü Boo! A Madea Halloween. Vizyondaki 4. haftasına giren film haftasonunda 3,5 milyon dolar kazanarak 20 milyon dolarlık bütçesini dörde katlamaya çok yaklaştı. Listenin 9. sırasında ise intikamcı Jack Reacher'ı geri getiren Jack Reacher: Asla Geri Dönme yer aldı. Vizyondaki 4. haftasını kutlayan aksiyon filmi haftasonunda 3,3 milyon dolar gelir elde ederken, 60 milyon dolarlık bütçesini çıkarmak için 6 milyon dolara daha ihtiyacı var.

    Listenin son filmi ise Dan Brown üçlemesinin son filmi Cehennem oldu. Tom Hanks'i bir kez daha profesör Langdon olarak gördüğümüz ancak eleştirmenlerden düşük notlar alan gizem filmi 3,2 milyon dolar kazandı. 3. haftasını geride bırakan yapım 75 milyon dolarlık bütçesinin henüz çıkaramadı...

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top