Hesabım
    UBFF ‘‘Sessiz’’ Oyunculuk Atölyesi'ne Yoğun İlgi!

    4.Uluslararası Boğaziçi Film Festivali'nde düzenlenen atölye beğeni topladı.

    Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği ve İstanbul Medya Akademisi tarafından 10–18 Kasım tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen 4.Uluslararası Boğaziçi Film Festivali tüm hızıyla sürüyor.

    Türk Tiyatrosu ve sinemasının başarılı usta kadın sanatçılarından biri olan Sumru Yavrucuk'un yönettiği ‘‘Sessiz’’ Oyunculuk Atölyesi dün itibariyle gerçekleşti. Atölye oyuncu, oyuncu adayları ve katılımcıları buluşturdu. 3 saat süren ‘‘Sessiz’’ Oyunculuk Atölyesi, The Marmara Pera'da gerçekleşti.

    Festival kapsamında ilk kez çalıştığını belirten sanatçı 10 yıl kadar işitme engellilerle çalıştığını belirterek, "Onlarla oluşturduğumuz o büyülü açıkçası beni cezp ettiği için bu dünyayı başka arkadaşlarla da paylaşmak istedim" dedi.

    Ünlü oyuncu atölye hakkında da "Bu birebir oyuncu adayları, oyuncular ve meraklıları için yapılan bir çalışmaydı. Samimi, sıcak, doğal, şimdi ve oynamak üzerine bir çalışma yaptık. Belki de bugüne kadar ezberlenmiş mimiklerimizden, jestlerimizden hareketlerimizden ve sözlerimizden arınarak, daha farklı bir anlatım yolunu denedik hep birlikte. Duygular üzrine çalıştık ve pek çoğu ağladı. Çok güzel bir alışveriş oldu" diye konuştu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top