Hesabım
    36. İstanbul Film Festivali'ne Başvurular Başladı!

    İstanbul Film Festivali, 2017’de 36. yaşını kutlayacak

    İstanbul’un en uzun soluklu, Türkiye’nin en büyük sinema etkinliği İstanbul Film Festivali bu yıl 36. kez sinemaseverlerle buluşacak.

    5-16 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festival İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından hayata geçiriliyor. Dünya sinemasının en çok konuşulan örneklerinden Türkiye sinemasının en yeni yapımlarına, klasiklerden yeni keşiflere, iz bırakan başyapıtlardan kült yapıtlara, söyleşiler ve özel gösterimlere dek varan seçkisi sebebiyle her yıl heyecanla beklenen festival için başvuru sezonu açıldı. Festival programında Türkiye Sineması bölümünde yer alacak filmler için son başvuru tarihi 31 Ocak 2017 olarak belirlendi.

    Sadece internet üzerinden yapılacak başvurular için ayrıntılı bilgi festivalin resmi internet sayfası film.iksv.org‘da yer alıyor.

    36. İstanbul Film Festivali’nde Türkiye Sineması bölümündeki filmler Ulusal Altın Lale Yarışması, Yeni Türkiye Sineması, Ulusal Belgesel Yarışması ve Ulusal Kısa Film Yarışması başlıkları altında izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top