Hesabım
    "Hayati Tehlike" Filmine "Özel" Gala!

    Hayati Tehlike, filminin galasını özel çocuklar için düzenliyor!

    Dijital Yapım Evi, Eyüp Belediyesi ESER ve Şeker Hayat'ta eğitim gören down sendromlu, otistik ve mental tanılı özel çocuklar için 16 Kasım Çarşamba günü saat 19.00'da Eyüp Kültür Sanat Merkezi’nde Hayati Tehlike filminin galasını düzenliyor.

    Yılın iddialı komedi filmlerinden olan Hayati Tehlike,bir ilke imza atıyor ve filminin galasını özel çocuklar için düzenliyor. Rehabilite olan çocuklara özel olarak düzenlenecek galada engelli bireylerin hayatlarına bir ilke imza atıyor. 

    Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın galayla ilgili yaptığı açıklamada, "Dünyada engelini sanatla bilimle aşmış insanların olduğunu biliyoruz. Beethoven, gittikçe artan işitme engeline rağmen müzikte bugün bile dinlenen meşhur eserler vermiştir. Sağır olmasına rağmen 9. Senfonisini yazmış ve bu eseri seslendirirken bile orkestrayı yönetmiştir. Hawking de bunlardan biridir. Bütün vücut işlevselliğini kaybetmesine rağmen bilimsel çalışmalarıyla evrenin sırrını anlatan kitaplar yazmıştır. Biz bu galayla özel çocuklarımızı sanatla buluşturmak istedik. Onların yaşamda seyirciden çok eleştirmen olarak da yer almalarını istedik." dedi.

    Filmin yapımcısı Mustafa Uslu ise, "Özel çocukların duygularını ve fikirlerini biz yetişkin insanlar gibi süzgeçlerden geçirerek dışa vurmak yerine direkt hissettikleri şekilde ortaya çıkarmaları ve yorumlamaları kadar samimi ve gerçek bir şey yok. Ben de bu yapmış olduğum filmin gerçek değerini, bu çocuklarımızın en saf ve en temiz süzgeçlerden geçirerek olumlu ya da olumsuz fikirlerinde öğrenmek istiyorum. Çocuklarımız hem güzel bir gün geçirmeleri hem de ilk yorumu onlardan almak için böyle bir etkinlik düşündüm." ifadelerine yer verdi.

    Füsun Demirel, Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Öznur Serçeler, Anıl İlter, Burç Kumbetlioğlu, Billur Pınar Yılmaz, Sinem Öztürk  gibi birbirinden başarılı ve ünlü oyuncuların katılacağı galada ayrıca sürpriz oyuncular da yer alacak.

    Hayati Tehlike, 9 Aralık'ta vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top