Hesabım
    Fashion Film Fest İçin Geri Sayımda Son 9 Gün!

    Fashion Film Fest bu yıl 2. yaşını dolu dolu kutlayacak!

    Beyazperde.com'un basın sponsorları arasında yer aldığı, global anlamda moda ve film endüstrisinin önemli örneklerini buluşturan 2. Fashion Film Fest, bu yıl 26-27 Kasım tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

    Yurtdışından ve Türkiye’den filmlerin 4 farklı kategoride yarışacağı festival; moda editörleri, fotoğrafçılar, oyuncular ve tasarımcılar gibi farklı disiplinlerden önemli isimleri de jüri masasında bir araya getiriyor. Uluslararası film seçkisi, yarışma, masterclass'lar, konferanslar, paneller ve partilerle moda ile sinemayı bir araya getiren festivalin jürisi de bir hayli güçlü. Beatrice Blom, Michael Daks, Hywel Davies, Bülent Doruker, Işın Görmüş, Ömer Karacan, Emma Mulholland, Branko Popovic, Gareth Pugh, Meryem Uzerli ve Tamer Yılmaz uluslararası yarışmanın jürisini oluşturuyor.

    Festival kapsamında yönetmen Ali Ata Akel, Based Istanbul'un kurucusu Duygu Bengi, oyuncu Nesrin Cavadzade, fotoğrafçı ve yönetmen Emir Eralp, Rack Istanbul'un kurucusu Yasemin Eke, moda filmi danışmanı Niccolò Montanari, fotoğrafçı ve yönetmen Emre Unal ve yönetmen Senio Zapruder gibi ünlü isimler konuşma yapacak. 

    26 Kasım'da saat 12.00'de Genç Keşif Ödülleri adaylarının seçkisiyle başlayacak olan festival paneller, filmler, masterclass'lar, atölyeler ve gösterimlerin ardından 27 Kasım 18.00'de Fashion Film Panorama III gösterimi ile sona erecek.

    Festivalde En İyi Moda Filmi ödülünün sahibi bir sonraki filmini İstanbul'da çekmesi koşulu ile 15.000 TL ile ödüllendirilecek. ELLE dergisi editörlerinin Türk yapımları arasından seçim yapacağı “Elle’s Choice”, genç yetenekleri keşfetme amacı güden Genç Keşif Ödülü ve En İyi Müzik Klibi Ödülü de festivalin 4 ödül kategorisini içeriyor.

    Festivalde gösterimler, konuşmalar ve ödül töreni ücretsiz olarak katılımcıları ağırlayacak.

    Festivale dair tüm detaylar için : Fashion Film Fest

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top