Hesabım
    "Dağ 2” Filmi Ekibi ANKAmall’da Sinemaseverlerle Buluştu!

    Vizyondaki başarısıyla dikkat çeken film Ankara'da!

    Şu aralar sinemaları kasıp kavuran devam halkası Dağ 2 filmi ANKAmall’daki özel gösterimde Ankaralılarla bir araya geldi. Filmin oyuncu kadrosu 16 Kasım’da saat 18.00 gösterimini ANKAmall’da sevenleri ile birlikte izledi.

    Vizyona girdiği 4 Kasım’dan bu yana göstermiş olduğu gişe başarısıyla öne çıkan Alper Çağlar imzalı filmin gösteriminde yapımcı yardımcısı Doğukan Acar ile birlikte oyuncular Ahu Türkpençe, Esat Murat Serezli, Ufuk Bayraktar,  Ahmet Pınar, Armağan Oğuz ve Açelya Özcan hazır bulundu. Etkinlikte Ankaralılar filme yoğun ilgi gösterirken çiçeklerle karşıladıkları oyuncularla sohbet ettiler ve  bol bol fotoğraf çektirdiler.

    Filmin başrol oyuncularından Ahu Türkpençe basın mensuplarına yaptığı açıklamada zor bir çekim süreci geçirdiklerini belirterek, "Ama ekip olarak altından kalkmaya çalıştık, önemli olan filmi doğru anlatabilmekti. Mümkün olduğunca askerimizin ne yaşadığını anlatmaya çalıştık. Bir nebze de olsa anlatabildiysek ne mutlu bize… Ankara'da ANKAmall’da olmaktan dolayı ekip olarak çok mutluyuz ve filme gösterilen ilgi bizleri daha da sevindirdi" dedi.

    Film gösteriminin ardından soruları cevaplayan başrol oyuncularından Murat Serezli de ikinci askerliğim dediği film hakkında şunları söyledi: "Dağ 2 filmi gişeye hızlı bir giriş yaptı ve ilk haftanın ardından yüzde 40 artış gösterdi. Normalde filmlerde hafta geçtikçe izlenme sayısı düşer, bizde bunun tam tersi oldu. Bu çok mutluluk verici bir durum.  Şu anda filmimiz Türkiye'de 370 salonda gösterimde. Filme hazırlık sürecine gelince; hiçbir şey beni zorlamadı. Çünkü bunu kendime yediremedim. Silahla birlikte hep ilk hamle yapan olmaya çalıştım. Uzun bir hazırlık süreciyle filme hazırlandım. Ben bu filme sadece çekim değil, ikinci askerliğim diyorum."

    Filmin hikayesinin Türk insanının gerçeğini yansıttığını bu nedenle böyle bir ilginin olacağını beklediklerini dile getiren filmin oyuncularından Ahmet Pınar da "Beklediğimiz ilginin fazlası geldi, biz burada bu topraklarda yaşayan insanların kahramanlıklarından bahsettik. Ordumuzun görülmeyen kısmını biraz göstermeye çalıştık." değerlendirmesinde bulundu.

    Filmin seansları ve bilet almak için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Dağ 2 Filminden Fragman Geldi!
    • Dağ 2 “İlk”lerle Dikkat Çekiyor!
    • Dağ 2 Hakkında Bilmeniz Gereken 7 Şey!
    • Dağ 2 Filmi 10 Puanla Zirvede!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top