Hesabım
    Melis Birkan Kaçak Anne Oldu!

    Önce kaçtı sonra pişman oldu…

    2013 yılında gösterime giren ve Çocuk Büyütme Rehberi adıyla dilimize çevrilen “Instructions Not Included” isimli Meksika yapımdan uyarlanan Sen Benim Herşeyimsin’de Tolga Çevik’e güzel oyuncu Melis Birkan eşlik ediyor. Birkan, çocuğunu babasına bırakıp kaçan fakat daha sonra da pişman olup geri dönen “kaçak bir anne” rolünde.

    Yaşadıkları kısa sureli aşkın meyvasıyla, eski sevgilisi Sedat’ın kapısına dayanan Duygu ve aniden ortadan kaybolan bir anne olarak beyazperdede boy gösterecek. Merakla beklenen film seyircisine kahkahayla birlikte hüznü ve heyecanı da yaşatacak.

    Filmde Tolga Çevik çocukları Tuna Çevik ve Tan Çevik ile beraber rol alıyor. Tuna Çevik, hayatındaki korkularından hep kaçan Sedat isimli bir karaktere hayat veren Tolga Çevik’in kızı Duygu rolünde karşımıza çıkacak; Tan Çevik ise babası Tolga Çevik’in filmdeki çocukluk halini canlandırıyor. Melis Birkan, babasıyla uzun yıllar Duygu’yu baş başa bırakan anne rolünde karşımıza çıkarken, Cengiz Bozkurt ise Sedat’a İstanbul’da dublörlük işleri ayarlayan yapımcı rolünü üstleniyor.

    Sen Benim Herşeyimsin 9 Aralık'ta vizyona giriyor!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top