Hesabım
    Yaşayan En Seksi Erkek Dwayne Johnson Seçildi!

    People dergisi yılın yaşayan en seksi erkeğini seçti!

    Dwayne "The Rock" JohnsonPeople dergisi tarafından daha önce David Beckham, Adam Levine ve Channing Tatum gibi isimlerin layık görüldüğü “yaşayan en seksi erkek” unvanını aldı. Forbes tarafından 2016 yılının en çok kazanan aktörü de ilan edilen Dwayne "The Rock" Johnson için güzel bir yıl oldu. 

    Oyunculuğun yanı sıra aynı zamanda profesyonel güreşçi olan Johnson, Dünya Güreş Federasyonu'nda (WWF) oldukça başarılı bir geçmişe sahip. İki çocuk babası olan Johnson, Lauren Hashian ile uzun süreli bir birliktelik yaşıyor. 

    2 Mayıs 1972 tarihinde Kaliforniya’da doğan Dwayne Johnson’ın annesi Ata Johnson, babası Rocky Johnson’dur. Johnson, lise yıllarında Miami'de Amerikan Futbolu ile ilgilendi. 1991 yılında Miami Hurricane'in as takımında savunma oyuncusu olarak oynadı. Miami Üniversitesi'nin Psikoloji bölümünden mezun oldu. Toplamda 16 kez şampiyon olan Dwayne Johnson 2002 yılından sonra film çekimleri için güreş arenasını yavaş yavaş terk etti.

    90'lı yılların ünlü dizisi Baywatch'ın sinema uyarlaması, JumanjiFast 8 ve Moana gibi filmlerle sürekli gündemde olan ve oldukça yoğun bir yıl geçiren ünlü yıldızın ilk önemli rolü ise 2002 yılında başrolünde yer aldığı Akrep Kral oldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top