Hesabım
    ABD Box Office'te Zirve Farklı Büyü Aynı!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office'te bu hafta zirve değişikliği mevcut. 2 haftadır zirve lideri olan Doktor Strange bu hafta yerini kaybederken, Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar bomba gibi bir açılışla zirveyi kapmayı başardı.

    Listenin zirvesinde bu hafta büyülü dünya Harry Potter'ın spin-off projesi Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar yer buldu. Eddie Redmayne başrollü fantastik yapım en yakın rakibini 4'e katlayarak 75 milyon dolarlık bir açılış yaptı. Listenin 2. sırasında ise geçtiğimiz haftanın galibi Benedict Cumberbatch başrollü Doktor Strange yer aldı. Scott Derrickson'ın eleştirmenlerden yüksek notlar alan fantastik 3. haftasında zirveyi kaybederek 17,6 milyon dolar gişe yaptı. Film 3. haftasından 165 milyon dolarlık bütçesini çıkartmayı başardı. Listenin 3. sırasında ise 90'ların favori oyuncaklarını beyazperdeye taşıyan Troller yer aldı. Sevimli troll Poppy'nin fantastik macerası 3. hafta kapanışını 17,5 milyon dolar ile yaptı.

    Listenin ilk 3'ü sonlanırken, 4. sırada ise yılın en beklenen filmlerinden biri olan bilim kurgu türündeki Arrival yer aldı. 2. haftasında 1 sıra gerileyen Amy Adams başrollü yapım haftasonunda 11,8 milyon dolar kazansa da henüz 47 milyon dolarlık bütçesini çıkarabilmiş değil. 5. sıradan takip eden film ise komedi türü Almost Christmas oldu. Eğlenceli yılbaşı komedisi 2. hafta kapanışını 7 milyon dolar ile yaptı. Listenin 6. sırasında ise seyircilerini bir savaş alanının dehşet verici atmosferine götüren Savaş Vadisi - Hacksaw Ridge yer aldı. Mel Gibson'ın yönetmen koltuğuna oturduğu film 3. hafta kapanışını 6,7 milyon dolar ile yaptı. Listenin 7. sırasında ise vizyonun taze filmlerinden biri yer aldı. Gençlik komedisi The Edge of Seventeen açılışını 4,8 milyon dolar ile yaptı.

    Listenin 8. sırasında da taze yapımlardan Bleed For This yer aldı. Film açılışını 2,3 milyon dolar ile yaptı.

    Listenin 9. sırasındaki yapım ise gerilim türü HesaplaşmaBen Affleck ve Anna Kendrick'i bir araya getiren aksiyon yapımı 6. haftasında %52.1'lik bir düşüşle 2,1 milyon dolar elde edebildi. Listenin son filmi ise gerilim türündeki Shut In oldu. Vizyondaki 2. haftasını kutlayan film 1,6 milyon dolar kazandı.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top