Hesabım
    Sebastian: Sevgili Dostum'dan Dublajlı Fragman!

    Sebastian: Sevgili Dostum 9 Aralık'ta vizyonda!

    Televizyondan beyazperdeye uyarlanan sımsıcak sevgi seli Belle ve Sebastian serisi kaldığı yerden devam ediyor. Serinin yeni filmi Sebastian: Sevgili Dostum'dan dublajlı fragman geldi.

    1945 sonbaharında savaş sona ermiştir ve artık bir barış ortamı vardır. Barış için yapılan kutlamalar da başlamıştır. Sebastian artık büyümüş, 10 yaşına gelmiştir. Kocaman bir çocuk olsa da değişmeyen tek şey ise Angelina'yı beklediği gerçeğidir. Ancak geri dönüşü sırasında genç kadının uçağı düşer. Uçak kazasında ormanın derinliklerinde kaybolan Angelina bir türlü geri dönmez. Tüm kasaba umudunu kaybetse de Sebastian'ın çoban olan dedesi César'ın bir umudu vardır. Ona göre, tanıdığı Peter adındaki kendini beğenmiş bir pilot Angelina'yı bulmalarına yardım edebilecektir. Fakat onu kurtarmadan önce çocuk ve köpeğinin birçok tehlikeye göğüs germesi ve bir sırla karşılaşması gerekecektir...

    Çocuk edebiyatının en çok okunan ve bilinen  kitaplarından olan Belle ve Sebastian, 2 yıl aradan sonra bir kez daha beyazperde yolculuğuna atılıyor. Yönetmen koltuğunda Christian Duguay'ın oturduğu filmin başrolünü ise çocuk oyuncu Félix Bossuet üstleniyor. Filmin kadrosunda Tchéky KaryoThierry NeuvicMargaux Chatelier ve Thylane Blondeau da yer alıyor.

    Sebastian: Sevgili Dostum 9 Aralık'ta vizyona giriyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top