Hesabım
    Peter'ın Kayıpları

    Örümceğin düşmanları da aşkları da arttı

    Örümcek-Adam 3'ü bir yıl daha beklemek zorunda olmanın üstüne Sam Raimi'nin ketum tavırları da eklenince kahramanımızın fanları sıkıntılı günler yaşamaya başladı. Üstüne üstlük Hollywood kulislerinde dedikoduların da ardı arkası kesilmiyor. Son günlerde fısıltılar daha yüksek tekrarlanmaya başlayınca örümceğe bir göz atalım dedik.

    Topher Grace ve Thomas Haden Church'ün serinin üçüncü filminin baş kötüleri olarak karşımıza çıkacağını biliyoruz. Hatta Church'ün Sandman'i canlandıracağına eminiz ancak Grace'in hangi karaktere bürüneceği sır gibi saklanmaya devam ediyor.

    Tahminleriniz doğru çıkacak gibi görünüyor. Imdb, Dark Horizons ve IGN Filmforce'un da yüksek sesle söylemeye başladığı gibi; Venom. Her ne kadar Raimi bu konuda resmi bir açıklama yapmıyorsa da, çizgi romanın beyazperdeye en çok yansıması istenen kötü karakteri önümüzdeki yıl gözlerimizi şenlendirecek gibi.

    Son olarak Cinematical filmle ilgili dedikoduları aktardı. Bu sayfalarda okuduğunuz gibi Bryce Dallas Howard filmde Gwen Stacy'i canlandıracak ve Peter Parker'ın zaten karışık olan aşk hayatını da daha da güçleştirecek.

    Yine aynı ağızlardan çıkan sözlere göre Parker'a yakın olan bazı insanlar serinin üçüncü filminde ölümle yüzleşmek zorunda kalacak. Yine de tüm bu haberlerin doğruluğundan emin olmak ve Harry Osborne'nün Green Goblin'e dönüşüne tanıklık etmek için 2007 Mayıs'ına kadar beklemek zorundayız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top