Hesabım
    Hezarfen Film Galeri'den Kısa Filmcilere Destek!

    Hezarfen Film Galeri İzmir’de Kısa Film Ajansı kurdu.

    Üç yıl önce İzmir’de özel sinema etkinlikleri yapmak üzere kurulan Hezarfen Film Galeri'den kısa filmcilere büyük destek hareketi geldi. Galeri, İzmir’de Kısa Film Ajansı kurdu.

    Türkiye’de yapılan kısa filmleri dünyada tanıtmayı hedefleyen ajans, İzmir ve İstanbul’da gerçekleştirdiği etkinliklerin yanı sıra kısa filmcilerin de önünü açmayı hedefliyor. Ulusal ve uluslararası sinema alanlarında çok deneyimli bir ekibe sahip olan Hezarfen Film Galeri, dünyanın en kapsamlı ve saygın kısa film festivallerinden Clermont Ferrand Uluslararası Kısa Film Festivali ve Cannes Film Festivali Short Film Corner ile anlaşmaya vardı.

    Anlaşma kapsamında iki festivalde de "Shorts From Turkey" adı altında bir bölüm yer alacak ve yerli kısa filmler tüm dünyadan sinema  profesyonelleri ve izleyiciler ile buluşacak. "Shorts From Turkey" yakın dönemde Kolombiya'daki Bogota Uluslararası Kısa Film Festivali, İsrail'deki Arava Uluslararası Film Festivali ve Bulgaristan'daki Sofya Uluslararası Kısa Film Festivali'ne de sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top