Hesabım
    SineBU'da Aralık Ayı da Dopdolu!

    SineBU Aralık programı açıklandı.

    Boğaziçi Üniversitesi’nin sinema salonu SineBU’nun Aralık programı açıklandı. Bağımsız filmlerin en yeni ve iyi örnekleri Aralık ayında da SineBU ‘da olacak.

    SineBU Aralık programına 2 Aralık’ta Altın Portakal’da en iyi film, yönetmen ve senaryo ödüllerini toplayan Mavi BisikletUfuk Bayraktar’ın ilk yönetmenlik deneyimi, Altın Portakal İzleyici ödüllü Kümes ve Altın Koza’da Yılmaz Güney En İyi Film, Siyad En İyi Film ve En İyi Kurgu ödüllerini toplayan Babamın Kanatları ile başlıyor. 3 Aralık’ta ise bu programa ütopya ve distopya arası gidip gelen akışı ile Cannes FF’nde belirli bir bakış bölümünde en iyi yönetmen ödülünü kazanan Kaptan Fantastik ve François Ozon imzalı Frantz ekleniyor.

    SineBU’nunAralık ayı boyunca sinemaseverlerle buluşturacağı diğer yapımlar arasında; Yeşim Ustaoğlu’nun yeni filmi Tereddüt, Film Cannes FF’nde Altın Palmiye için yarışan Aşk Mektupları, Cannes FF’nde Yenilikçilik ödülünü alan Albüm ve Dardanne Kardeşler’in yeni filmi Meçhul Kız yer alıyor.

    Albüm filminin yönetmeni Mehmet Can Mertoğlu da 5 Aralık Pazartesi günü saat 19.00’daki film gösteriminden sonra söyleşi için SineBU’da izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top