Hesabım
    "Baraka" Filminden Fragman Geldi!

    Çok satan romandan beyazperdeye uyarlanan filmin ilk fragmanı yayınlandı.

    Avatar filminin yıldızı Sam Worthington, Oscar ödüllü aktris Octavia Spencer, Radha Mitchell ve Tim McGraw’ı buluşturan Baraka (The Shack) filminin ilk fragmanı yayınlandı!

    The New York Times en çok satan romanından uyarlanan film, bizi bir babanın gerçekleştirdiği manevi yolculuğa konuk ediyor. Bir aile trajedisi yaşadıktan sonra, Mack Phillips derin bir depresyona girer ve inançlarını sorgular hale gelir.  Bu inanç kriziyle karşı karşıya kalırken, kendisini Oregon’un vahşi doğasındaki derin, terk edilmiş kulübeye çağıran gizemli bir mektup alır.  Şüphelerine rağmen, Mack kulübeye gider ve hayatını sonsuza dek değiştirecek önemli bir gerçeği keşfetmeye başlar.

    Exam filmi ile tanınan yönetmen Stuart Hazeldine'in çektiği film, William P. Young’ın aynı adlı çok satan romanından uyarlandı. John Fusco, Andrew Lanham ve Destin Cretton tarafından senaryolaştırıldı. Oyuncu kadrosunda ise Sam Worthington, Octavia Spencer, Radha Mitchell, Tim McGraw, Graham Greene, Avraham Aviv Alush ve Derek Hamilton yer alıyor.

    Merakla beklenen film Baraka, 3 Mart 2017'de vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top