Hesabım
    !f İstanbul’dan "Tereddüt"e Özel Gala!

    “!f İlham Serisi”, Yeşim Ustaoğlu’nun merakla beklenen son filmi “Tereddüt”ün galasıyla devam ediyor.

    !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin geçen yıl başlattığı ve ilham veren filmlerin gösterimlerine evsahipliği yaptığı “!f İlham Serisi” devam ediyor.

    Geçtiğimiz haftalarda Reha Erdem imzalı Koca Dünya'yı sinemaseverlerle buluşturan serinin yeni durağında ise Yeşim Ustaoğlu’nun son filmi “Tereddüt” yer alıyor. Dünya prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştiren film, Hayfa Film Festivali’nden Jüri Özel Ödülü’nü, Antalya Film Festivali’nin Uluslararası Yarışma’sından da “En İyi Film”, “En İyi Yönetmen”, “En İyi Kadın Oyuncu” dallarında ödül almış, Ulusal Yarışma’da da Ustaoğlu’na Film-Yön Derneği En İyi Yönetmen Ödülü’nü, filmin başrolü Ecem Uzun’a da ikinci En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü getirmişti.

    Funda Eryiğit, Ecem Uzun, Mehmet Kurtuluş, Okan Yalabık ve Serkan Keskin’in başrollerini üstlendiği filmin “!f İlham Serisi” kapsamındaki gösterimi 8 Aralık’ta Cinemaximum Kanyon’da yapılacak. Gösterimin ardından ise Yeşim Ustaoğlu, !f İstanbul’un Direktörü Serra Ciliv ile filmi konuşacak ve seyircilerin sorularını yanıtlayacak. Söyleşi aynı zamanda !f İstanbul’un facebook adresinden canlı olarak yayınlanacak.

    Mars Cinema Group ortaklığında gerçekleşecek !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali ise, 16-26 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul’da, 2-5 Mart 2017 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de düzenlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top