Hesabım
    Willis'ten İtiraflar

    Hem McClane hem de Mosley dönecek

    Bruce Willis'le Perfect Strangers'ın setinde görüşen Comig Soon usta aktörün ağzından bol dedikodu almış. Willis'in söylediğine göre hem John McClane hem de Jack Mosley beyazperdeye dönecek ancak hangi sırayla olduğu henüz belli değil.

    Usta aktör 16 Blok'un devam filminin de geleceğinin kesinleştiğini bildirdi. Hatta 16 Blok 2 için senaryo çalışmaları bile başlamış.

    En çok merak edilenlerden biri de Zor Ölüm 4'e serinin diğer filmlerinden kimlerin katılacağı. Willis bu soruyla ilgili net bir cevap veremeyeceğini ancak Bonnie Bedelia ve Reginald VelJohnson'ın dördüncü film için yeniden kamera karşısına geçeceğinden emin olduğunu bildirdi.

    Kendisine Zor Ölüm'le ilgili yönlendirilen en ilginç sorulardan biri de Jessica Simpson'la ilgili. Dedikodulara bakılırsa genç oyuncu filmde John McClane'nin kızını canlandırması için deneme çekimlerine katılmış. Ancak aktör bu konu hakkında kesinlikle bilgisi olmadığını söylemiş. Merakla beklediğimiz Willis filmleriyle ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top