Hesabım
    "Bu da Nereden Çıktı?" Filminden İki Yeni Poster Geldi!

    Bryan Cranston ve James Franco'nun başrolünde yer aldığı filmden iki yeni poster geldi!

    Breaking Bad dizisinin ikonik hale gelen Walter White'ı Bryan Cranston ve Hollywood'un zıpır çocuğu James Franco yepyeni komedi Bu da Nereden Çıktı'dan iki yeni poster geldi!

    Seni Seviyorum Adamım filminin yönetmeni John Hamburg’un yönetmen koltuğuna oturacağı filmin kadrosunda Zoey DeutchMegan MullallyKeegan-Michael KeyGriffin Gluck ve Adam Devine da yer alıyor. 

    Filmin konusu kısaca; Ned ailesine bağlı, sevecen ve korumacı bir babadır. Her tatilde Stanford'ta okuyan kızını ziyarete gitmekte olan aile bu sefer de yollarını üniversiteye çevirmiştir. Ancak Ned ve ailesi kızıyla buluştuğunda Ned'in en büyük kabusunun gerçek olduğunu görürler. Stephanie'nin bir erkek arkadaşı vardır. Hem de bu erkek arkadaş Silikon Vadisi'nde başarılı olmuş genç bir milyarderdir. Ned kızını bu adamdan kıskanarak farkında olmadan tuhaf ama iyi kalpli olan Laird ile rekabete girer. Ancak Silikon Vadisi'nde dünya çok farklıdır ve Laird'in kızına evlenme teklif etmeyi düşünüyor olması da Ned'in panik seviyesini arttırmaktadır.

    Senaryosunu yönetmenle birlikte Ian Helfer'ın üstlendiği komedi yapımı ülkemizde 13 Ocak 2017'de vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top