Hesabım
    Eloise'ten Fragman Geldi!

    Chace Crawford başrollü Eloise'ten ilk fragman!

    Fenomen dizi Gossip Girl'ün Nate'i olarak tanıdığımız Chace Crawford başrollü korku gerilim yapımı Eloise'ten ilk fragman yayınlandı.

    Crawford'un başrollerini Eliza DushkuRobert Patrick ve Brandon T. Jackson ile paylaştığı filmin yönetmen koltuğunu ise Star Trek'in televizyon serilerinin ardından ilk kez uzun metraj koltuğuna oturacak olan Robert Legato üstleniyor. Filmin senaryosunda Ölüm Fısıltısı filmi ile beğeni toplayan Christopher Borrelli'nin imzası var. Filmin yapımcıları ise daha önce The Exorcism of Emily Rose ve The Rite'i üstlenmiş olan ekipten oluşuyor.

    Jacob Martin üç yakın arkadaşıyla sakin bir hayat süren sıradan bir gençtir. Ancak günün birinde bir miras gizemi ile hayatı değişir. 4 kişilik arkadaş grubu içlerinden birine büyük bir miras kalabileceğini öğrenir. Ancak mirasın kime kalacağını belirlemek bir ölüm sertifikasına bağlıdır. Dört arkadaş bu sertifikanın terkedilmiş bir akıl hastanesi olan Eloise'de olduğunu öğrenir. Terkedilmiş binaya girerek belgeyi bulmaya karar verirler. Ancak orada geçirdikleri süre ilerledikçe hem hastanenin tehlikeli sırlarını hem de kendi trajik geçmişlerini keşfedeceklerdir...

    Eloise Amerika'da 3 Şubat'ta vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top