Hesabım
    "Biz Size Döneriz" Filminden İlk Teaser Fragman ve Poster, İlk Kez ve Sadece Beyazperde.com'da!

    "Biz Size Döneriz" 31 Mart 2017'de sinemalarda!

    ‘Türkiye’nin vizyona filmi giren en genç yönetmeni’ Doğa Can Anafarta, beyazperdede sezonun en iddialı romantik komedilerinden ‘Biz Size Döneriz’ ile sinemaseverlere farklı bir kapı açmaya hazırlanıyor.

    Asteros Yapım/Kanat Doğramacı yapımcılığında 31 Mart’ta izleyiciyle buluşacak olan ‘Biz Size Döneriz’ genç, dinamik ve popüler oyuncu kadrosuyla olduğu kadar senaryo örgüsüyle de çok konuşulacak.

    Hande Soral, Çağlar ErtuğrulBestemsu Özdemir, , Fırat AlbayramTarık ÜndüzTuğçe KurşunoğluCeyda Kasabalı, Osman Alkaş, Haldun Boysan, Murat Eken ve Yetkin Dikinciler'in rol aldığı ‘Biz Size Döneriz’, komedi, aşk ve dramı birbirine harmanlayarak izleyiciye eğlenceli ve romantik bir gençlik filmi vadediyor.

    ‘Biz Size Döneriz’ filmi,  Akın, Lale, Defne, Yusuf, Nur ve Cahit adında üniversiteden yeni mezun olmuş altı yakın arkadaşın İstanbul’a taşınarak iş bulma ve hayatlarındaki en ciddi başlangıçlar için ilk adımlarını atma hikayesini anlatıyor. Yeni mezun her gencin iş görüşmelerinde yaşadıklarını başarılı tespitlerle anlatan film, bu dönemde yaşanan aşkları, gençlik heyecanlarını, ihanetleri de işin içine katarak, gençlerin kendilerini bulma hikayesini izleyen herkesin empati yapabileceği bir şekilde sinemaseverlerin beğenisine sunuyor. 

    Filmin teaser afişi ve teaser fragmanı da ilk kez bugün izleyiciyle paylaşıldı. ‘Biz Size Döneriz’den ilk görüntüler, sosyal medyada da büyük beğeni topladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top