Hesabım
    Xavier Dolan'ın Yeni Filminden İlk Görüntüler!

    Death and Life of John F. Donovan'dan set arkası videosu geldi.

    1989 doğumlu Hollywood'un dahi çocuğu Xavier Dolan hız kesmeden beyazperdeyi fethetmeye devam ediyor. Son olarak It's Only the End of the World ile seyircilerin karşısına çıkan genç sinema adamı, yeni filmi Death and Life of John F. Donovan'ın çekimlerine başladı bile. Filmden ilk kamera arkası görüntüleri CNN aracılığıyla geldi.

    John F Donovan 20'li yaşlarının sonundaki bir televizyon yıldızıdır. Amerikalı yıldızın gizli bir mektup arkadaşı vardır. Donovan oyuncu olmak isteyen ancak hala İngiltere'de annesiyle birlikte yaşamakta olan Rupert Turner ile hararetli bir öektup arkadaşlığı içindedir. Ancak günün birinde ikilinin yazışmaları ortaya çıkar ve Donovan en köklü olmayan varsayımlarla suçlanır. Bir anda kariyeri çöküşe geçen oyuncu ile genç hayranının ilişkisi de kopar. On yıl sonra zamanında Donovan'ın hayranı olan genç oyuncu, bir röportaj aracılığıyla gençlik idolüyle olan ilişkisini anımsamaya başlar...

    Oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı ve kostüm tasarımcısı olarak Hollywood'un velinimetlerinden biri olan Dolan'ın yeni filminin başrolünü Game of Thrones'un Jon Snow'u Kit Harington üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosu ise bir hayli sağlam isimlerden oluşuyor. Jessica Chastain, Natalie Portman, Susan Sarandon, AdeleMichael GambonBella Thorne ve Thandie Newton gibi güçlü isimleri kadrosunda barındıran yapımın senaryosu da bereketli yönetmenin kendi kaleminden çıkma.

    2014 yılında "Mommy" filmi ile Cannes'da Altın Palmiye ödülüne aday olan genç yönetmen, "Her zaman tolerans eksikliğini ve Hollywood'un çarkın dışında kalan insanları dışlamasını anlatmak istemiştim" dedi.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top