Hesabım
    "Hayati Tehlike"nin Güzelini Tanıyalım!

    "Hayati Tehlike"nin güzel oyuncusu Öznur Serçeler kimdir?

    Yönetmen koltuğuna Serdar Işık'ın oturduğu yerli komedi filmi Hayati Tehlike bu Cuma günü vizyona giriyor. Biz de filmin güzel başrolü Öznur Serçeler'i yakın markaja aldık! 

    Hayati, Hayatinin Yeri adını verdiği fırınında ekmek ve türevleri pişiren, müşterilerinin sevdiği bir fırıncıdır. Fakat babayadigarı fırınında sıradan bir hayat sürerken, mafyaya haraç vermemek için kafa tutmasıyla başına büyük bela sarar. Tam silahların konuştuğu sırada süt kardeşi Utku'nun araya girmesiyle olaylar daha da büyür. Zira Utku kimliğini saklayarak, özel bir operasyon yürüten bir polistir. Hayati, Utku'ya olan borcunu ödemek için operasyonu devralır ama çok gizli ve dikkatli yürütülmesi gereken bu süreci eline yüzüne bulaştırması an meselesidir! 

    Toygan Avanoğlu’nun Öznur Serçeler ve Burç Kümbetlioğlu ile başrolleri paylaştığı ve Altan ErkekliAnıl İlter, Füsun Demirel, Erkan PetekkayaZeynep ŞahinBillur Yılmaz ve Deniz Sipahi gibi pek çok ünlü ismin boy gösterdiği yapımın senaryosunda ise Baykut Badem’in imzası var.

    Hayati Tehlike bu Cuma sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top