Hesabım
    Ocean’s 8'in Kötü Adamı Belli Oldu!

    Damian Lewis Ocean's Eight filminin ekibine katıldı!

    Bu kez usta dolandırıcılar olarak kadınları göreceğimiz Ocean's Eight filminin ekibine Damian Lewis katıldı! 

    Variety bugün Homeland dizisinin William'ı, İngiliz oyuncu Damian Lewis'in merakla beklenen kadın spinoff filmine kötü adam olarak katılacağını onayladı.

    Erkek egemenliğine baş kaldıran suç dünyasının yeni yapımında, elebaşı Danny Ocean'ın dengi olan kadın başrolü ise ünlü oyuncu Sandra Bullock üstlenecek. Filmin yapımcıları arasında önceki serinin Danny'si George Clooney de bulunuyor. 

    Kadrosunda başarılı oyuncu Sandra Bullock, ödüllü oyuncu Cate Blanchett, Batman'in Kedi Kadın'ı Anne Hathaway, fantastik yapımların aranan ismi Helena Bonham Carter,  American Horror Story'nin başarılı yıldızı Sarah Paulson, Mindy Project'in yıldızı Mindy Kaling, Amerikalı şarkıcı Awkwafina ve Hollywood kariyerinde hızlı adımlarla yükselen Rihanna, cameo şeklinde de olsa Matt Damon'ı barındıran filmin yönetmen koltuğunda ise Açlık Oyunları'nın yönetmen koltuğunda büyük başarı kazanan Gary Ross oturuyor. Ross aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstlenecek. Filmin senaryosunda ise yönetmenle birlikte Olivia Milch imzası var.

    Film Amerika'da 22 Haziran 2018'de vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top