Hesabım
    Hasan Gökalp'ten Yeni Film, Van Minıt Geliyor!

    Filmin çekimlerine 2017'de başlanması planlanıyor...

    2016 yılında sinemaseverlerin karşısına korku türündeki Lanetli Anahtar filmiyle çıkan oyuncu ve yönetmen Hasan Gökalp'in yeni projesi belli oldu! Bir döneme damgasını vuran "Van Minıt!" çıkışını senaryolaştıran Gökalp, filminden ilk detayları da paylaştı.  

    Film, izlediği bir televizyon haberinde dönemin başbakanının başka bir ülkenin devlet liderine yaptığı çıkışın etkisi altına giren bir delikanlının hayatında ve kariyerinde geçirdiği değişim hikayesini anlatacak. Van Minıt kelimesini alışkanlık haline getiren ve  kendisinde adeta sloganlaştıran delikanlının komik ve dram içerikli hikayesi aynı zamanda üç kişiden oluşan kafadar arkadaşlarıyla da toplumsal mesajlar verme hedefi de taşıyor. 

    Filmin yönetmenliği ile birlikte senaryosunu da üstlenen Gökalp, Van Minıt sinema filminin bel altı küfürler içermediğini belirtiyor. Filmi diğer filmlerden ayıran bir diğer özellik ise hem komedi türünde olması hem de etkili toplumsal mesajlar taşıması olarak ifade ediliyor.

    Çekimlerine 2017 Mayıs ayında başlanacak Van Minıt sinema filminin vizyonu ise 2017 yılının son ayları olarak planlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top