Hesabım
    A United Kingdom'dan Yepyeni Poster Geldi!

    A United Kingdom 17 Mart 2017'de vizyona girecek.

    Başrollerine Hollywood'un gözde isimlerinden David Oyelowo ve Rosamund Pike'ı yerleştiren A United Kingdom'dan yepyeni bir poster geldi!

    Dünya prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali'nde (TIFF) yapan romantik dram türündeki yapım gerçek bir hikayeyi temel alıyor. Güney Afrikalı bir prens ile İngiliz bir vatandaşın büyük aşk hikayesini anlatan filmin konusu kısaca; 1947'de tanıştıkları anda birbirlerine aşık olan Ruth ve Seretse kısa süre içinde evlenirler. Ancak bu evliliği onaylamayan sadede aileleri değildir. Botswana'nın prensi olan Seretse insanlarını yönetmek için karısıyla beraber ükesine döndüğünde bir direniş başlatır. Zira barış yanlısı olan prens halkı için adalet ve özgürlük istemektedir. Irkçılığı bile yenen aşkları bütün topluluk için ilham kaynağı oldukça, İngiltere ve Güney Afrika arasındaki ilişkiler de gerilir. Güney Afrika'nın verdiği ültimatom çiftin büyük aşkını bir hayli zorlayacaktır. 

    Filmin kadrosunda Tom FeltonLaura CarmichaelJack DavenportCharlotte HopeNicholas LyndhurstArnold OcengKarl FarrerSolomon Taiwo Justified ve Jack Lowden da yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Belle filmi ile siyahi ırkın yaşadığı zorlukları anlatan, biyografik yapımlara aşinalığını bildiğimiz İngiliz yönetmen Amma Asante'nin oturduğu filmin senaryosunda ise geçtiğimiz yıl vizyona giren ve büyük beğeni toplayan Ölüm Emri'nin senaryosuna imza atan Guy Hibbert imzası var.

    A United Kingdom 17 Mart 2017'de ülkemizde vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top