Hesabım
    Dönerse Senindir'den Soundtrack Klibi Geldi!

    "Dönerse Senindir" 23 Aralık'ta sinemalarda!

    Sürgün ve Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda filmlerinden tanıdığımız Erol Özlevi'nin yeni romantik komedi projesi Dönerse Senindir filminden geçtiğimiz hafta ilk fragman gelmişti. Filmden gelen yeni içerik ise eğlenceli bir soundtrack videosu!

    Filmin esas kadını Yasemin Allen'in seslendirdiği "10 Üstünden 10" şarkısı klibi kadar da eğlenceli. Hadi İnşallah ve Kardeşim Benim filmleri ile oyunculuğa atılan Murat Boz, komedinin yeni yüzlerinden İrem Sak ve pek çok projede boy gösteren Yasemin Allen'i başrollerine yerleştiren yeni sezonun en eğlenceli romantik komedisi olmayı vadediyor. Senaryosuna Gizem Elçi ve Oğulcan Türe'nin imza attığı yapım sevgilisini geri kazanmak isteyen bir adamın hikayesini anlatıyor.

    Boz’un reklam fotoğrafçısı Mehmet karakterini üstlendiği filmde, Allen Mehmet’in hayatının aşkı Selin'i, Sak ise arkadaşı Defne'yi canlandırıyor. Mehmet'in Selin'le ayrılıklarının ardından onu geri kazanmak için Defne'yle giriştiği işbirliğini konu alan TAFF yapımı romantik komedi filmi kış aylarında sinemaseverlerle buluşacak. Film 23 Aralık'ta vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top