Hesabım
    16. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’ne Başvuru İçin Son Gün Yarın!

    16. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’ne başvurular kapanıyor!

    Gelecek yıl 16.sı düzenlenecek !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’ne başvurular için zaman tükeniyor. 16-26 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul’da, 2-5 Mart 2017 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilecek 16. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'ne başvurmak için son gün yarın!

    2016-2017 yapımı kurmaca uzun ve belgesel filmlerin kabul edileceği festivale başvurmak için başvuru formuna festivalin web sitesi www.ifistanbul.com’dan ulaşılabilir.

    İlk ya da ikinci filmini çekmiş yönetmenlerin katılabildiği Keş!f Uluslararası Yarışma’da Türkiye’den başvuracak filmler arasından bir film jüri önüne çıkacak. !f İstanbul’un ilk kez 2008’de başlattığı ve dünyadan ve Türkiye’den genç yetenekleri keşfettiği yarışmada Uluslararası jürinin “sinemada cesur hikâye anlatımı ve biçimsel arayış” kriterlerini gözeterek değerlendirdiği yarışmada filmlerden birinin yönetmeni festivalin sonunda “yılın en ilham verici yönetmeni” seçilecek.

    !f İstanbul’un 4. yaşını kutlayan, bir diğer yarışması Aşk&Başka Bir Dünya Yarışması'na Türkiye’den bir belgesel kabul edilecek ve filmler “yılın en yaratıcı müdahalesi” seçilmek için yarışacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top