Hesabım
    Dönerse Senindir'den Eğlenceli Kamera Arkası!

    "Dönerse Senindir" 23 Aralık'ta sinemalarda!

    Yılın son çeyreğinin en merakla beklenen yerli romantik komedi bombalarından Dönerse Senindir için geri sayım devam ederken, filmin kamera arkasından eğlenceli görüntüler de geldi.

    Sürgün ve Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda filmlerinden tanıdığımız Erol Özlevi'nin yeni romantik komedi projesi Dönerse Senindir'in başrollerini Hadi İnşallah ve Kardeşim Benim filmleri ile oyunculuğa atılan Murat Boz, komedinin yeni yüzlerinden İrem Sak ve pek çok projede boy gösteren Yasemin Allen üstleniyor. 

    Senaryosuna Gizem Elçi ve Oğulcan Türe'nin imza attığı yapım sevgilisini geri kazanmak isteyen bir adamın hikayesini anlatıyor.

    Boz’un reklam fotoğrafçısı Mehmet karakterini üstlendiği filmde, Allen, Mehmet’in hayatının aşkı Selin'i, Sak ise arkadaşı Defne'yi canlandırıyor. Mehmet uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Selin'e deliler gibi aşık olan genç bir adamdır. Selin ise şarkıcı olma hayalleri kuran, hazırladığı demolarını yapım şirketlerine göndererek geri dönüş bekleyen genç bir kadındır. Selin'in dileği gerçek olur ve bir yapım şirketi Selin'le anlaşma yapar. Ancak Selin ve Mehmet, Mehmet'in bu süreçte ona verdiği tüm desteğe rağmen ayrılırlar. Mehmet ayrılığı kabul etmeyi reddeder ve arkadaşı Defne'nin de yardımıyla Selin'i geri kazanmaya karar verir. Selin'in yeni bir sevgilisi olması ise işleri iyice çıkmaza sürükler. Mehmet'in Selin'i geri kazanabilmek adına birbirinden komik ve zorlu yollarda yürümesi gerekecektir...

    TAFF yapımı romantik komedi filmi 23 Aralık'ta vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top