Hesabım
    New York’da Çekilen İlk Türk Komedisi Yakında Vizyonda!

    "New York Masalı" 19 Mayıs'ta vizyonda!

    Türk sinemacılar, tamamı Amerika’nın New York eyaletinde çekilen uzun metrajlı “New York Masalı” film projesiyle bir ilke imza attı. Romantik komedi türünde olan filmin en önemli özelliği, çekim ekibinden, oyuncularına kadar ağırlıklı Amerika’da yaşayan Türk ekip tarafından yapılmış olması.

    Amerikan dizi ve filmlerinde  rol alan yabancı aktörlerin de yer aldığı oldukça kalabalık oyuncu kadrosunda başrollerde;  Esin Varan, Ahmet Bodur, Peyman Umay, konuk sanatçı olarak; Brooklyn Belediye Başkanı Eric Adams, Ekin Türkmen ve Ayhan Taş yer alıyor. Senaryosunu Hollywood’un ödüllü senaristi Nilüfer Yenidoğan Özmekik’in kaleme aldığı filmin, yönetmen koltuğunda ise Türkiye ve Los Angeles’da çeşitli projelere imza atan Doğan Özmekik oturuyor.

    Projenin yapımcılığını, politik kariyeri yanında sanat projelerine destek veren Derya Taşkın’ın yapım firması “Five Sisters Production” üstlendi.

    Film, genç ve başarılı iş kadını Deniz’in geçirdiği ölümcül bir kaza sonrası, hayatında radikal değişiklikler yapmasıyla başlıyor. İşinden, nişanlısından ve evinden ayrılıp, mutluluğu arayan Deniz’in kaderi, intihara teşebbüs eden Kerem’i kurtarmasıyla bir kez daha değişir. Kerem’i vazgeçirmek için ona yedi gün içinde hayatın yaşanmaya değer olduğunu kanıtlamaya çalışan Deniz, bir yandan Kerem’in sorunlarını çözerken, diğer yandan kendilerini köşe bucak takip eden, takıntılı eski nişanlısından kaçmaya çalışır. Yedi günlük süre dolarken Deniz, verdiği sözü tutmaktan çok aşktan korkmaya başlar...

    New York Masalı, 19 Mayıs 2017 tarihinde Türkiye’de vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top