Hesabım
    "New York Masalı" Bir İlke İmza Attı!

    New York'ta çekilen Türk yapımı bir masal!

    Romantik komedi türündeki “New York Masalı” çekim ekibinden, oyuncularına kadar ağırlıklı Amerika’da yaşayan Türk bir ekip tarafından hayata geçirildi. Türk yapımı uzun metraj New York'ta çekildi.

    Amerikan dizi ve filmlerinde rol alan yabancı aktörlerin de yeraldığı oldukça kalabalık oyuncu kadrosuyla dikkat çeken film romantik bir aşk hikayesini işliyor.

    Deniz süregelen alışkanlıklarına göre bir hayat kurmuş, sıradan bir hayat yaşayan bir kadındır. Ancak bu durağan hayat ağır bir kaza geçirmesiyle parçalanır. Ölümün eşiğine gelen Deniz iyileştiğinde hayatıyla ilgili radikal kararlar almıştır. Kendi mutluluğunun peşine düşen genç kadın nişanlısından, işinden ve evinden ayrılır. Kendi özgürlüğünü keşfetme yolunda ise intiharın eşiğinden döndürdüğü Kerem'le karşılaşır. Kerem'in intihar etmesini önlemek için mücadeleye başlayan Deniz 7 gün içinde Kerem'e hayatın yaşanmaya değer olduğunu kanıtlamak zorundadır. Bu süreçte vereceği mücadeleye ek olarak peşine düşen eski nişanlısı ve Kerem'e karşı hissetmeye başladığı karmaşık duygular da işini zorlaştıracaktır...

    Türkiye ve Los Angeles’da çeşitli projelere imza atan Doğan Özmekik'in yönetmen koltuğunda oturduğu projede başrolleri Esin Varan, Ahmet Bodur, Peyman Umay üstleniyor. Filmin konuk oyuncu kadrosunda ise Brooklyn Belediye Başkanı Eric Adams, Ekin Türkmen ve Ayhan Taş yer alıyor. Senaryosunu ise Hollywood’un ödüllü senaristi Nilüfer Yenidoğan Özmekik kaleme aldı.

    Film ülkemizde 19 Mayıs 2017 tarihinde vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top