Hesabım
    Benedict Cumberbatch, Edison Oluyor!

    Benedict Cumberbatch, Michael Shannon ve Tom Holland'lı filmin çekimleri başladı!

    Ben, Earl ve Ölen Kız, American Horror Story, Glee gibi yapımlarla tanınan yönetmen Alfonso Gomez-Rejon tarafından yönetilecek, Vinyl dizisinin yazarlarından Michael Mitnick tarafından yazılan film The Current War'un çekimleri başladı!

    Biyografik dram filminin çekimlerine 18 Aralık 2016'da Londra ve çevresinde başlandı. Film, 1880'lerin sonlarında Thomas Edison ile George Westinghouse arasındaki rekabeti, pazarlanabilir ve sürdürülebilir bir elektrik sistemi yaratma yarışını anlatacak.

    Filmin başrolünde Spider-Man: Homecoming filminin Örümcek-Adam Peter Parker'ı Tom Holland yer alıyor. 20 yaşındaki oyuncu,  Amerikan iş adamı Samuel Insull'ı canlandıracak. Sherlock rolüyle ünlenen ve Dr. Strange rolüyle kariyerini renklendiren başarılı aktör Benedict Cumberbatch ise Amerikalı mucit Thomas Edison'ı canlandıracak. Cumberbatch ayrıca filmin özel yapımcılarından.

    Filmde ABD'de elektrik iletiminde alternatif akım kullanılmasına öncülük eden mucit George Westinghouse'u Gece Hayvanları, Elvis & Nixon, Boardwalk Empire gibi yapımlarla tanınan başarılı oyuncu Michael Shannon calandırcak. Westinghouse'un eşi Marguerite Erskine'i Fantastik Canavarlar Nelerdir? Nerede Bulunurlar?, Gizli Kusur gibi filmlerle tanınan aktris Katherine Waterston calandırcak. Edison ile arasıdaki meşhur bilimsel mücadele ile de bilinen Amerikalı mucit Nicola Tesla'yı ise X-Men Apocalypse ve Mad Max: Fury Road filmleri ile bilinen genç oyuncu Nicholas Hoult canlandıracak.

    Merakla beklenen film The Current War'un vizyon tarihi hakkında ise henüz bir bilgi yok.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top