Hesabım
    The Lost City of Z'den İlk Fragman Geldi!

    The Lost City of Z ile Amazon'un derinliklerine bir yolculuk!

    Başrollerine yeni nesil Kral Arthur'umuz Charlie Hunnam, karizmatik genç vampir olarak akıllara kazınan Robert Pattinson, yeni Örümcek Adam'ımız Tom Holland ve güzel oyuncu Sienna Miller'ı yerleştiren The Lost City of Z'den ilk fragman geldi.

    Gerçek bir hikayeye dayanan film, seyircilerini Amazon ormanlarının derinliklerinde bir yolculuğa davet ediyor. David Grann'in çok satan kitabını temel alan yapım İngiliz kaşif Percy Fawcett'in hikayesini anlatıyor. Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek gelişmiş bir uygarlığa dair kanıtlar bulur. Bunları bilim camiasına açıkladığında ise Amazon yerlilerini vahşiler olarak gören bilim insanları kanıtlara gülüp geçerler. Yılmayan Percy, destekleyici karısı, oğlu ve yardımcısının desteğiyle tekrar Amazon ormanlarına döner. İddiasını kanıtlamak için araştırmalar yapan kaşif, 1925 yılında ise gizemli bir şekilde ortadan kaybolur.

    Yönetmen koltuğunda Bir Zamanlar New York'un yönetmeni James Gray'in oturduğu biyografik yapımın kadrosunda Angus Macfadyen, Edward Ashley, Clive Francis, Ian McDiarmid ve Franco Nero da yer alıyor. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği ise henüz belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top