Hesabım
    Amerika Box Office'te Son Haftada da Zirve Değişmedi!

    Rogue One yine zirvede!

    ABD box office'te zirve hala cesur kadınlarda! Geçtiğimiz hafta zirveyi ele geçiren asi Jyn Erso bu hafta da yerini müdafaa etmeyi başardı.

    Listenin zirvesinde bu hafta da, bu yılın 3. en iyi açılışını gerçekleştiren Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi yer aldı. İsyancı Jyn Erso ve ekibinin imkansıza yakın görevi 2. haftasında 64,3 milyon dolarlık bir gişe yaparak noel arifesine rağmen iyi bir seyir izledi. 2. haftasından toplam 286,3 milyon dolar elde eden filmin bütçesi ise 200 milyon dolar... Listenin 2. sırasından itibaren yeni filmlerin baskınlığı dikkat çekti. Listenin 2. sırasında vizyondaki ilk haftasını kutlayan Şarkını Söyle yer aldı. Sevimi koala Buster Moon'un ses yarışması 35,2 milyon dolar gişe elde etti. Listenin 3. filmi ise uzay macerası Uzay Yolcuları oldu. Merakla beklenen bilim kurgu filmi açılışını 14,8 milyon dolar ile yaptı.

    Listenin ilk 3'ü biterken, taze yapımların ivmesi devam ediyor. Listenin 4. sırasında Bu da Nereden Çıktı yer aldı. Eğlenceli baba-damat kapışması 11 milyon dolar elde etti. Listeyi yarılayan yapım ise fenomen video oyunu uyarlaması Assassin's Creed oldu. Eleştirmenlerden ortalama yorumlar alan fantastik yapım 10,2 milyon dolar kazandı. Listenin 6. sırasında ise geçtiğimiz haftaya göre 4 sıra gerileyen, Disney'in güçlü prensesi Moana yer aldı. Cesur prensesin yarı-tanrı Maui ile çıktığı macerayı işleyen film bu hafta 7,4 milyon dolar kazandı. Listenin 7. sırasındaki yapım ise geçtiğimiz haftaya göre 18 sıra birden yükselen Fences oldu. Dram türündeki yapım 2. haftasında 6,6 milyon dolar kazandı.

    Listenin 8. filmi ise Oscar yarışının en iddialı yapımlarından Aşıklar Şehri oldu. Festivallerin gözbebeği olan müzikli aşk hikayesi geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra gerileyerek 5,7 milyon dolar kazandı. Listenin 9. sırasında ise vizyondaki 3. haftasını kutlayan Çılgın Ofis Partisi yer aldı. Bol yıldızlı yılbaşı komedisi 3. hafta kapanışında 6 sıra gerileyerek 5,1 milyon dolar kazandı. Listenin sonunda yer alan film ise Will Smith başrollü Gizli Güzellik oldu. Film haftasonunda 4,2 milyon dolar kazandı. 

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top