Hesabım
    Onur Ünlü Paylaşımıyla Merak Uyandırdı!

    Ünlü yönetmenin Instagram paylaşımı sinemaseverleri meraklandırdı.

    PolisGüneşin Oğlu filmleri ile yıldızı parlayan, Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi sayesinde ününe ün katan Onur Ünlü yeni projesi geliyor. Sen Aydınlatırsın Geceyi adlı filmi ile adından bir kez daha söz ettiren, farklı tarzı ile büyük bir hayran kitlesi edinen yönetmen Onur Ünlü, kendi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sinemaseverleri meraklandırdı.

    Ünlü, favori oyuncularından Ahmet Mümtaz Taylan'ın yer aldığı bir film karesini paylaştı. Kırık Kalpler Bankası filminden olduğu düşünülen karenin altına filmle bağlantısını kuramadığımız "Yunus düşte gördü seni, sayrı mısın sağlar mısın?" açıklamasını ekledi. 

    Onur Ünlü'nün, son projesi olan ve kadrosunda Hazal KayaTaner ÖlmezHaluk BilginerZerrin Tekindor ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yer aldığı Kırık Kalpler Bankası ise vizyon tarihi beklemekte...

    Görüntü yönetmenliğini Vedat Özdemir'in üstlendiği bir diğer Ünlü projesi olan "Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok" filminin senaryosu da Ünlü'ye ait. Oyuncu kadrosunda ise Demet Evgar ve Fatih Artman 'ın yer aldığı filmin çekimleri geçtiğimiz Ekim ayında tamamlanmıştı.

    Yunus düşte gördü seni, sayrı mısın sağlar mısın?

    Onur Ünlü (@onurunlutheofficial) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top