Hesabım
    Wes Anderson Yeni Animasyonu Isle of Dogs'tan Konsept Tasarım Geldi!

    Ünlü yönetmenden yeni bir animasyon geliyor!

    Kendine has stili ile Hollywood’un en çok alkışlanan yönetmenlerinden biri olan Wes Anderson'ın yeni animasyon filminden konsept tasarım geldi!

    2009 yılında Galli yazar Roald Dahl’ın öyküsünden çektiği Yaman Tilki ile animasyon dünyasında ses getiren ünlü yönetmen, bir sonraki animasyon filmini çektiği video ile duyurdu.

    Anderson, yayınladığı videoda Edward Norton, Harvey Keitel, Yoko Ono, Scarlett Johannson, Bryan Cranston, Bill Murray ve pek çok başka oyuncunun Isle of Dogs yer alacağını ve filmin çekimlerinin İngiltere’de yapıldığını belirtti. Kentin Doğu Yakası’nda yer alan Köpekler Adası’nda geçen film adını da buradan alıyor. Videoda ayrıca Martin Scorsese’nin kurucularından olduğu Film Foundation’a bağış yapan kişilere seti ziyaret etme hatta filmde seslendirme yapma şansı verileceğini de açıkladı. Anderson’un son işi ise H&M için yaptığı üç dakikalık reklam filmiydi.

    Köpeklerin yaşamı üzerine kurulu olacak animasyon yapımın seslendirme kadrosu da bir hayli geniş. Seslendirme kadrosunda Edward NortonBill MurrayJeff GoldblumBob BalabanF. Murray AbrahamTilda SwintonFrances McDormandScarlett JohanssonBryan CranstonGreta GerwigLiev SchreiberKunichi NomuraAkira ItoAkira TakayamaKoyu RankinYoko Ono ve Courtney B. Vance eşlik ediyor.

     Isle of Dogs’un 2018 yılında vizyona girmesi bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top