Hesabım
    "Bahtiyar Bahtıkara" Filminden İlk Video!

    Kadir Çöpdemir ile Yeşim Salkım beyazperdede!

    Türkiye'nin sevdiği iki sima; Kadir Çöpdemir ile Yeşim Salkım yepyeni bir komedi filmi için kamera karşısına geçti ve ortaya “Bahtiyar Bahtıkara” adlı film ortaya çıktı!

    Bahtiyar Bahtıkara, annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.

    Yapımcılığını RNK Film adına İhsan Karademir ile Mehmet Yıldırım'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Metin ZakoğluNedim SabanFerdi Sancar, Duygu ÇelebiGülnihal DemirMustafa ŞenYaşar Uzer ve Yasemin Tunca da yer alıyor. Yönetmenliğini Ergin Yılmazer’in yaptığı filmin senaryosunda ise İbrahim BakırhanErgin Yılmazer ve Kadir Maraşlı imzası var. 

    Filmin çekimleri, Fethiye Seydikemer ilçesi belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün desteği ile turizme destek olmak amacıyla beldeye bağlı turistik yerler olan Seydikemer, Saklıkent, Ören ve Seki’de yapıldı.

    Merakla beklenen komedi filminin vizyon tarihi henüz belirlenmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top