Hesabım
    Noel Arifesinin Yıldızı Rogue One Oldu!

    4 günlük tatilde box office zirvesi yine Rogue One'da kaldı.

    Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi'nin asi Jyn Erso'su yine zirveyi bırakmadı. Yeni yılın ABD box office rakamları haftasonu henüz açıklanmazken, Noel Arifesi'nin 4 günlük tatilinde film yine zirvede yer aldı. 

    4 günlük tatilde 96,1 milyon dolar kazanan film, Kayıp Balık Dori'nin ardından yılın en çok gişe yapan 2. filmi olma yolunda ilerliyor. 4 günlük tatilde toplam 54,9 milyon dolar kazanan filmi ise animasyon yapımı eğlenceli modern fabl Şarkını Söyle takip ediyor. Toplam 75,5 milyon dolar kazanan Buster Moon eğlencesi şimdiden 75 milyon dolarlık bütçesini çıkartmış durumda. 3. sırada ise Jennifer Lawrence ve Chris Pratt başrollü uzay gerilimi Uzay Yolcuları yer alıyor. İki yıldızı uzayın sonsuzluğunda hapseden gerilim yapımı 4 günlük tatilde 22,6 milyon dolar kazanmış durumda.

    Listenin 4. sırasında ise Bu da Nereden Çıktı yer aldı. Eğlenceli baba-damat kapışması 4 günlük tatilde 15,5 milyon dolar kazanarak toplam bütçesinin hemen hemen yarısını çıkartmış oldu. Michael Fassbender başrollü fenomen video oyunu uyarlaması Assassin's Creed ise beklentilerin altında kaldı. 4 günde 14,8 milyon dolar elde eden yapım, toplamda 22,2 milyon dolar kazanmayı başardı. Filmin bütçesi ise 125 milyon dolar... Disney'in güçlü prensesi Moana da listedeki haklı yerini korumaya devam ediyor. 4 günlük tatilde 12,5 milyon dolar elde eden film, toplam gişesini 185,5 milyon doların üstüne çıkartmayı başardı. Broadway oyununun beyazperde uyarlaması Fences da yılbaşında 2,229 sinemada daha vizyona girdi. Dram türü film 4 günde 11,6 milyon dolar kazandı.

    Listenin 7. filmi ise Oscar yarışının en iddialı yapımlarından Aşıklar Şehri oldu. Festivallerin gözbebeği olan müzikli aşk hikayesi 9,2 milyon dolar kazanarak, bu yılın sınırlı sayıda gösterim yapan filmleri arasında en çok kazanan yapım oldu. 30 milyon dolar bütçeli yapım 17,1 milyon dolar gişe elde etmiş durumda. Listenin 9. sırasında ise vizyondaki 3. haftasını kutlayan Çılgın Ofis Partisi yer aldı. Bol yıldızlı yılbaşı komedisi 3. hafta kapanışında 6 sıra gerileyerek 7 milyon dolar kazandı. Listenin sonunda yer alan film ise Will Smith başrollü Gizli Güzellik oldu. Film 4 günde 6,3 milyon dolar kazandı. 

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top