Hesabım
    Karanlığın Elli Tonu'ndan Yeni Fragman!

    Karanlığın Elli Tonu'ndan gelen yeni fragman bir hayli gerilimli!

    E.L. James’in dünya çapındaki çok satanlar kitabından uyarlanan film serisinin ilk filmi Grinin Elli Tonu 2015 yılında sinemaseverlerle buluşmuştu. Büyük beklentiye sebep olan filmin devam halkası Karanlığın Elli Tonu da çok yakında sinema salonlarımıza uğrayacak. Filmden yeni fragman da geldi.

    Kadrosunda Kim BasingerMarcia Gay HardenJennifer EhleVictor RasukLuke GrimesRita OraEloise MumfordMax Martini ve Bella Heathcote'u bulunduran erotik aşk hikayesinin başrollerini yine Christian Grey rolündeki Jamie Dornan ve Anastasia Steele rolünde göreceğimiz  Dakota Johnson üstleniyor. 

    Anastasia tutkulu milyoner Christian Grey ile yaşadığı ilişkisini geride bırakmaya çalışmaktadır. Ancak bu sandığı kadar kolay olmaz. Genç kadının peşini bırakmayan Grey, Anastasia'yı geri istemektedir. Ona bir şans daha veren Anastasia ise güven ve stabilite üzerine bir ilişki için söz alır ve yeniden birleşirler. Yeniden bir araya gelen çiftin yaşadıkları zorluklar barışmalarıyla birlikte bitmeyecektir. Christian geçmişinden gelen şeytanları ile yüzleşmek zorunda kalırken, Anastasia da Grey'in geçmişinde kalan ancak onu unutmamış kadınların öfkeleriyle ve kıskançlıklarıyla yüzleşecektir...

    Film 10 Şubat 2017’de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top