Hesabım
    Tom Hardy'den İçinizi Isıtacak Masal!

    Sevilen aktörü bir de çocuk masalı anlatırken izleyin...

    Sevilen aktör Tom Hardy, 31 Aralık günü, İngiliz televizyonu CBeebies’te, 2 yaş ve üstü çocuklar için bir uyku öncesi masalı okudu. Çocuklar yeni yıla Hardy'nin masalını dinleyerek girdi.

    Hardy programda Simon Philip ve Kate Hindley’nin yazdığı "You Must Bring A Hat" isimli masalı okudu. Ayrıca galalarda bile yanından ayırmadığı köpeği Zora'yı da yanına aldı ve sevimlilik çıtasını yükseltti. Maalesef Hardy'nin merakla beklenen yeni projesi çocuklar için değil. Peki yeni başlayacak dizi Taboo ne alemde?

    Tom Hardy’yi başrolünde izleyeceğimiz Taboo, BBC One ve FX iş birliği ile ekranlarda olacak. 1800’lü yıllarda geçen Taboo, uzun zamandır öldüğü düşünülen James Keziah Delaney’in Afrika’dan Londra’ya dönüşünü ve babasının miras olarak bıraktığı işleri devralıp kendine yeni bir hayat kurmasını konu alıyor.

    Dizide Tom Hardy’nin yanı sıra Jonathan PryceOona ChaplinStephen GrahamMichael Kelly ve Jessie Buckley’yi izleyeceğiz. Hemen ufak bir not ekleyelim; Taboo’nun yaratıcı yazarlığını Chips Hardy ve Steven Knight üstleniyor. Peaky Blinders ve Locke’un ardından bu üçüncü Knight ve Tom Hardy ortaklığı olma özelliği taşıyor. Anlaşılan yeni yıl başladığı gibi Tom Hardy ile geçecek! Taboo ilk bölümüyle 10 Ocak'ta yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top