Hesabım
    Ryan Reynolds, Deadpool-Wolverine Filminde Israrcı!

    Ryan Reynolds'ın Deadpool sevgisi devam ediyor...

    Geçen hafta Ryan Reynolds’un Deadpool’un üçüncü Wolverine filmi Logan’da yer alacağına dair söylenti çıkmış ve Reynolds ve yönetmen James Mangold iddiaları yalanlamıştı. O zamandan bu yana Reynolds, Variety ile "Merc with a Mouth" lakaplı Deadpool hakkında gerçekleştirdiği kapsamlı röportajda, önümüzdeki yıllarda bu karakteri oynamaya devam etmek istediğinden bahsetti.

    “Deadpool’ü oynamama izin verdikleri sürece oynamak isterim,” diyen Reynolds sözlerine “Farklı filmler için taslaklar ve hikayelerimiz var”diyerek devam etti. Röportajda Logan’ın karakteri oynadığı son filmi olduğunu vurgulayan Hugh Jackman’ı şaşırtan Reynolds’un Deadpool-Wolverine filmi fikri de yer alıyor. Jackman, bu fikirle ilgili olarak “Çekiniyorum, çünkü ne kadar müthiş bir uyum olabileceğini görmeme rağmen zamanlamanın hatalı olabileceğine inanıyorum” dedi. Reynolds “Fikrini değiştirebilir miyim bilemiyorum. Hugh’u bir başka film için geri getirebilmek adına seyirciyi kullanacağım” dedi.

    Bu arada Deadpool 2’nin çekimlerine 2018’de yayınlanmak üzere başlandı. Reynolds filmin David Leitch tarafından yönetilecek Deadpool 2’nin bütçe açısından o kadar büyük olmayacağını dile getirdi Filmin resmi çıkış tarihi henüz belirlenmese de Fox Marvel filmlerinin çıkış tarihini 2 Mart 2018, 29 Haziran 2018 ve 2 Kasım 2018 olarak belirledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top