Hesabım
    Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu Filminden Dan Makta Görüntüsü!

    Uzaylı Dan Makta'ya ilk bakış!

    Fransa'nın en popüler çizgi romanlarından biri olan Valerian & Laureline'e dayanan Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu'dan yepyeni bir görüntü geldi. Gelen karede çizgi romanda Alpha İstasyonu (adı geçen bin gezegen kenti) konsey toplantılarında bulunan uzaylı elçisi Dan Makta'yı görüyoruz.

    Makta yaklaşık 2 bin farklı tür uzaylıyı barındıran çizgi romanın sevilen karakterlerinden biri. Empire'a konuşan filmin yönetmeni Luc Besson, "Bir filmde uzaylı gördüğünüzde genellikle bir şeyleri yok etmeye çalışırlar. Fakat Alpha, bilim ve kültür şehri: herkes bilgi alış verişinde bulunuyor. Çok zengin bir dünya" diye konuştu.

    Zamanda ve uzayda yolculuk yapan zaman yolcusu ajanı Valerian ve onun kızıl saçlı yardımcısı Laureline’in maceralarını konu alan Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu'nda pop ikonu Rihanna, Kumandan Arün Filitt rolünde göreceğimiz Clive OwenEthan HawkeHerbie Hancock yer alıyor. Filmin başrollerini ise Life filmindeki performansıyla göz dolduran Dane DeHaan ve Suicide Squad: Gerçek Kötüler'in cadı tanrıça Enchantress'ı Cara Delevingne üstleniyor.

    Filmde ikili, biz gezegenlik bir galaksi sisteminin baş gezegeni olan Syrte'i keşfe gidecek. Amaçları orada Dünya için bir tehlike olup olmadığını denetlemek olan ajanlar, aristokratlar tarafından yönetilen ve çürüyen bir imparatorluğu ve de devrime susamış bir halkı keşfetmenın yanı sıra perdelerin ardından tüm yönetimi ele geçiren maskeli akil adamların tarikatını ortaya çıkaracak. 

    Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu 27 Temmuz 2017'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top