Hesabım
    Song To Song'tan İlk Kare!

    Song To Song filminden ilk görüntü geldi.

    Days of Heaven ve Knight of Cups gibi filmlerin ünlü yönetmeni Terrence Malick hem yönetmenliğini hem de senaryosunu üstlendiği müzik dramı Song to Song'tan ilk kare geldi. Gelen karede filmin başrol oyuncuları Ryan Gosling, Michael Fassbender ve Rooney Mara'yı görüyoruz.

    Teksas'ın Austin şehrinde geçen film iç içe geçmiş 2 farklı çifti temel alıyor. Başarılı olmak için mücadele eden şarkı sözü yazarı çift Faye ve BV ile müzik ustası Cook ve ağına düşürdüğü garson bir kadın olarak ikiye ayrılan çiftler, baştan çıkarmanın ve ihanetin bir rock 'n' roll peyzajında sunulduğu dünyada başarıyı yakalamaya çalışıyor...

    Filmin yıldız oyuncularla dolu oyuncu kadrosu içinde başrollere ek olarak Natalie Portman, Christian Bale, Cate Blanchett, Benicio Del Toro, Boyd Holbrook, Val Kilmer, Bérénice Marlohe ve Holly Hunter gibi isimler yer alıyor. Patti Smith, Lykke Li, the Black Lips, Iggy Pop, Florence and the Machine ve Red Hot Chili Peppers gibi ünlü müzisyenler de filmde konuk oyuncu olarak boy gösterecek. Filmin görüntü yönetmenliğini ise Oscar ödüllü Emmanuel Lubezki üstleniyor.

    Film Amerika'da 17 Mart 2017'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top